Preguntes freqüents

 • Té la consulta online el mateix preu que la presencial?

  . La valoració la fem en funció del temps destinat a l’elaboració d’un pla personalitzat. No té, per tant, menys valor ni requereix menys esforç. És exactament el mateix procés, però no cal veure’ns a consulta, sinó a través de l’ordinador.

 • Es poden atendre tots els serveis de manera online?

  Malauradament, no. Hi ha casos que només es poden atendre de manera presencial, però son menys. Si tens qualsevol dubte, consultan’s.

 • Puc demanar una cita amb la persona de l’equip que trii?

  Malauradament, no. La nostra disponibilitat està subjecta a un horari i als projectes que tinguem. En qualsevol cas, tots els nostres dietistes-nutricionistes del centre t’atendrem amb la mateixa filosofia.

 • He de pagar des d’un inici? I si no m’agrada l’experiència?

  , el temps que dedica el professional que t’atén gira en torns dels 45-60 minuts durant la primera consulta. Si no desitges tornar, hauràs d’abonar-la com una consulta individual. La nostra filosofia i manera de treballar està publicada, pots llegir-ho de manera prèvia a demanar consulta, per saber si et sents o no identificat amb ella.

 • Política de Venda i Cancel·lació

  Disposes de les nostres tarifes publicades a aquesta mateixa web, així com les condicions de cancel·lació de les mateixes. Per a informació adicional, et pots dirigir a l’apartat de Política de Venda i Cancel·lació.